Catfishing On The James – Blue catfishing u svom najboljem!

Som ribolov je veliki štrajk među svim vrstama ribolovce jer pruža dobru zabavu i užitak. Za brojne godina, ova vrsta ribe je pružiti izazovna aktivnost na svojim lovcima, a to se smatra kao nagradu ulov samo zbog svoje čiste dimenzije. Postoje mnoge klasifikacije soma i svaka vrsta ima jedinstvene kvalitete koje čine ga razlikuje od svojih rođaka. 1 od najučinkovitijih metoda hvatanja ovu divovsku ribu pomoću catfishing platformama.

Grand Lake St. Marys: som su griženje cijelog jezera, uglavnom na cut čepa. Kanal mačka twelve.seven-pound je uhvaćen tijekom outdoorsman turnira Final vikenda. Crappies su griženje na dubini od 1-2 metara oko dokova i druge strukture. Šablone su najbolje tehnike. Bluegills up za eight.five inča postaju uhvaćen na waxworms oko dokova i drva. Nekoliko walleyes su uhvaćeni u preljev.

Svatko sedamnaest godina ili stariji zahtjevi ribolov ribariti u susjedstvu ribarenja ‘mjestima, a ribolovci mogu koristiti više od dva pola dok je pecao. Torba ograničiti na kanalu som je 5 riba za svaki radni dan bez minimalnog ograničenja duljine.

Vaš Munnar obitelj putovanje mora najmanje finalu 3 dana. Munnar je Eravikulam Nationwide Park je njegova značajna atrakcija. Treba vidjeti na vrlo početne radnog dana. Ako ste sretni, vi ćete biti u mogućnosti da točke Nilgiri Tahr, što je vrlo ugrožene klase planinskih koza. Šetnja usred tropske zimzelene šume do do dobro poznatog redatelja skok gledišta. S ovog mjesta, dobit ćete prekrasne vidjet raznolikosti Munnar i okolice.

Mamci stvarno stvar u som ribolov. Kao što je stvarnost, mamci su kritični u catfishing i druge vrste riba kao lijepo. Vi ne možete izaći ribolov sa vanjska mamaca u svom brodu. Ipak, u tim catfishing tehnike, učenje karakteristike vaš mamac treba steći je potrebno.

Koristite blage Line – brojne pastrva ribara (osobito početnici) koristiti za ribolov liniju koja je u potpunosti i teška. Ja osobno koristiti 4 £ ček za sve moje trouth ribolov. 6 £ provjera je servisirati kao lijepo, ali bilo linije teže od toga je najvjerojatnije overkill u većini trouth ribolov scenarija. Bazna linija, kada je u pitanju ribolov pastrve je to; lakši vaša linija više ugriza svoje će doći, to je kao jednostavan kao taj.

Još jedna dobra ideja – Stavite video na svoj blog objavljivanje, gdje ih možete reći što namjeravate učiniti za svoje čitatelje, a raspitati im ono što bi željeli slušati li pokriti s dugoročnom videoisječka ili knjiga. Na taj način ćete dobiti to srediti, i dati pravi vrijednost u pružanju ljudima ono što oni žele.

Ovi prijedlozi trebaju vam dati neke od pastrve ribolov pomoć koju su tražili. Oni su tako jednostavne da su mnogi ribolovci zanemariti ove vrste prijedloga. Ribolov ne mora biti složeno. Imajte na umu ono što Steven Wright naveo od nas ribolovce (bez obzira na vrstu ribe smo milost), “Tu je tanka linija između ribolov i samo stoji na obali kao idiot.” Neka je sve pokušaj da se izbjegne drugi dio te procjene.