Priručnik Za North Carolina som ribolov

Som su otkrili sve više od svijeta. Antarktika je jedini izuzetak. Različite som u različitim komponentama svijeta. Imaš pravo som ribolov informacije će vam omogućiti da imaju veću vjerojatnost da ih uhvatiti bez napora.

“Otvaranje radni dan” je konačna subote u travnju. Kad sam živio u južnoj Kaliforniji, što nikako ne preskaču jedan dan otvorenja u Sierri. Voljeli smo zadovoljstvo trenutka kao 1000-tih Kaliforniji ribara požurili iskolčenja njihove željene rupe.

Postoji mnogo mjesta za ribolov u Virginiji, a neki od njih su dobro priznaju za dobivanje više som. Dobivanje neki pojam točno gdje da ide ispred vremena će vam pomoći izaći na pitku vodu i početi ribolov mnogo brže. Gdje god odete u Virginiji, postoji neko mjesto otići som ribolov i ispod su imena nekih od najvažnijih lijepo poznatih jezera i rezervoara.

Riba i uzeti 1 šanse. Natečen, prljave vode može napraviti neko fantastičan uzana ribolov. Neki stvar o tim okolnostima doista okrenuti potočne pastrve na hranjenje. Ipak, budite sigurni da je spremna da se riba ponderirane dizajna u tamnim bojama. Koristeći sudoper prijedlog liniju može pomoći uzimajući mlazovi dolje brzo vodi. I funkcionirati voda teško su kao mnogo što je više moguće. Imajte na umu da su ribe često se grle banke u kojoj je pronađena manja pitke vode. Kuka-up cijene mogu varirati. Ribolov opadajući razina vode je često puno bolje.

U Montour staza, koja se nalazi samo nekoliko minuta od Pittsburgh regiji, su fantastični pješačke i biciklističke staze. Tu je također dobar potok, koji je otvoren za trouth ribolov u proljeće. Struja je idealno mjesto za naš pas plivati. Pitka voda duboka dovoljno za očnjaka puno veće nego što naš mali Yorkie plivanja također. U Montour Staze su prekrasan način da se neke fizičke vježbe i da se omogući svoj četveronožni prijatelj na strašan off na užarenoj ljeti poslijepodne.

Možete čak i mogao ih uputiti na svoj weblog odgovoriti na neka pitanja. S druge strane, ti samo mogu poslati ih na svoje prihode web stranicu gdje mogu kupiti veliku stavku koja se odnosi ono što su poslije.

Bluegills su tipični po Ottawi rezervoara i imate priliku uhvatiti žuti smuđ uz rijeku Leipsic. Bluegills i žuta smuđ ribe su dvije vrste riba koje napredovati u različite vodama. To može biti uhvaćen od strane ribolov crva ili lijevanje voska crva.

Ako planirate da biste dobili novi štap, iskoristiti tih prijedloga. Oni vam mogu uštedjeti mnogo vremena. Razmislite pogledajte oko vaše lokalne mamac dućan. Vidjet ćete stotine šipki. To na svoju ruku čini pitanja komplicirano. Ako slijedite ove preporuke, možete eliminirati 80% 25 šipki brzo. Imajte na umu da bi stvari kao jednostavan kao moguć. Općenito, ja predlažemo korištenje ružan Stik za nove ribara. Neugledan štapići su velike šipke za korištenje.