Ribolov u pljusku

U Might, kad se ide štuka ribolov na Pikes prijenos u plićaku na spawn.It sada Pikes se na njihov najteži, a sada su stvarno velika tipovi na najjednostavniji stupiti u kontakt s. Veliki ženski štuke £ 22 ili više mogli imati puno 2,2 – četiri, 4 lb eggs.We preporučuju da se veliki Pikes mora biti pušten na očuvanje održivog veći štuka zaliha.

Sada, u svojim ranim sezone pohoda, često sam početi s malom bjelica obrazac, ili čak Wiggle bjelica ribu na tone liniji – to omogućuje privukli obustaviti protiv linije na pauzi, ali roniti i mrdati kad oduzeta. Ja se usredotočiti svoje zanimanje pokraj južnim obalama (najvjerojatnije zagrijati početno na suncu), osobito mjestima s brushpiles, dobrim jesen-off, i druge konstrukcije koje omogućuju bas na pozornici za brze, kratkog dometa zasjede.

Ako idete u ribolov smuđa, što zahtijeva da nose neke od žlice mami s vama. Ovaj zakrivljeni čelik mamac je dobio ime jer izgleda kao unutrašnjosti stola žlice s oštećenom drškom. Ima svijetle boje i aspekt aspekt pokreta u vodi za piće čini tako učinkovit za gotovo sve vrste riba, a posebno smuđa.

Boja Creek Lake: crappie ribolov je dobro, ali oni su se raspršili. Pojavljuju se na drvo i riba oko trinaest metara dubine. Koristite Minnows ili plava / Chartreuse šablonama. Bas ribolov je super. Funkcija čimbenike oko drveni s crankbaits ili plastike. Bluegills su udaranje waxworms sve oko jezera. Preljev ribolov je super za soma, svaki shovelhead i kanala mačka. Koristite nightcrawlers ili chubs. Također pokušaj saugeye ribolov u preljeva s Chartreuse / crvenim Fleck Twisters.

U Rapala R Tip šipke su pravilno izbalansirana, jaka i blaga. Vi ne duže morati uložiti bogatstvo za ove važne štap osobine samo zato Rapala napravio je jeftin. To je dizajniran od strane kanadske ribolovci za kanadski ribolovce i vrstu ljudi na Rapala se to dogoditi. Mislim da ovi štapovi su tarifni biti veliki dobavljač, jer oni sigurno me prodali na njih. Osjećali su fantastični, a Pike ribolov, dakle daleko i bas razdoblju samo o kutu; neka je samo reći da znam što kombinirani će bacanje ličinke idućeg mjeseca!

Da ukratko opisati kako to funkcionira; Metoda se sastoji od proširenja kreveta i riba tenkova. Jegulja ribolov kao Tilapia ili Trout su smješteni u riba cisterna. Voda u riba cisterna zatim se oksidira pomoću temeljnu metodu cirkulaciju, što omogućuje ribe rasti i razmnožavati se.

Charter ribolov rješenja su jedan od načina da se riba na fantastičan Lake Erie. Postoje brojni čarter rješenja koja su svaki dan putovanja ili pedeset posto-radni dan putovanja. Ako ste u Pennsylvaniji aspekt Lake Erie, postoji mnogo ustav rješenja o tom dijelu jezera kao dobro. Od svih povelja o, svaki 1 ima raznih područja koje su ribe.

Lake Erie: Perch ribolov je sajam u zapadnom bazenu. To bi moglo biti još bolje ako ribolovci uspjeli pronaći pravi mamac. Tu je nestašica smaragdno čistača svi zajedno na sjevernoj obali. Smuđ ribari su zamjenom zlatne čistača i fatheads. Neki se koriste smrznute smaragdne čistača. Vrlo najbolja mjesta su sjeverozapadno od West sestra otok, istočno od Niagara Greben, o čegrtuša Island, off West Greben, off balastnih otoka i istočno od Kelleys otoka. Bilo je izuzetno nekoliko razrokost izvješća iz zapadnog sliva u posljednje vrijeme. Pokušaj Kelleys Island plićak i Gull Island plićaku.