Što je najbolje vrijeme za ribe u Francuskoj?

Jeste li ikada vidjeli svog susjeda koji obavlja vrt pomoć 1. ovog velikog malo produžni kabel letjeti ribolov kolut? Role može biti lijepo tehnika organizirati i dućan svoje kabele, kabele, užad, odmor svjetla, itd Oni pomažu produljiti vijek trajanja bilo viti, i uklonite grumen viti olupine neki od nas dobili u našim garažama.

Nemojte koristiti PVA: PVA prtljage i traka su fantastični pomoć u pomaganju svoju prezentaciju kada ribolov u korov. Možete pokriti kuka kloniti snagging korov. To je korisno ako želite da pažljivo povući natrag nakon čvrste vidjeti ako su različita. Ona izbjegava kuka pozornicu odabiru se čestice.

Štoviše, ove vodene životinje će se pravdati za čestice te u postupku; ćete dobiti jednostavan priliku da ih snimanje sa mamcem zakačen na mamac. Čestice možda imaju nekoliko mane, ali oni su ipak najučinkovitiji korištenje. Ilustracije korisni sada uključuju u prahu povrća ova vrsta kao grašak, maslac grah, grah grah i druge vrste graha.

Zašto ići? Osim stvaranja doprinos očuvanju Coldwater, ovaj događaj potiče osjećaj zajedništva među ribičima. Tu je obično veliki govornik, zabava u nadmetanju na brojnim letjeti ribolov proizvoda, velika obroka, bar gotovine i ulazne nagrade, dignuti. Svatko tko nema ulaznice, ali bi željeli da prisustvuju treba obratiti Nick DiNunzio na 607-754-7784.

Kada je u potrazi za šaranske štapove, morat ćete zadržati svaki svoje osobne izbore i cilj u mislima. Ako ste strategije o korištenju ribički štap samo povremeno, vjerojatno ne bi trebalo uložiti mnogo novca. Štap ribolov može podijeliti bez obzira na uložen novac ili u više navrata koristili. Iako je ribar koji koristi kolac često će predvidjeti i pripremiti se za skupe štap pucanja, početnik može ispasti da se temeljito obeshrabreni ako su podijeliti svoj jedini skupi pol. Kupnja nekad koristi kvalitetan ribički štap će Newbies najbolje od oba svijeta.

Osobno sam pronašao ušća potoka imati najbolje šaranski ribolov. Usta je vrlo lako pristupačnosti iz Selkirk Shores State Park. Park je samo off rute 3 i južno od rijeke Salmon. Pristup parku je vrlo jednostavan. Postoji karata nalaze u uredu kako bi vas usmjeriti na velikom parkiralištu mnogo na obali jezera. Samo na jugu parking regije usta žrvanj Creeku. Ušće potoka može se primijetiti samo gleda na obalu jezera Ontario.

Dakle, mi smo primili štap, rola, linija, kuke sve što je potrebno je neki utezi držati liniju dolje na dnu. “Bombe” su dobri starter. Kupnja nekoliko u različitim manje od 1oz. za početak. Možda 3-6 oni bi pogrešno. Ih Osiguranje na liniji je učinjeno od strane kliznim petlje čvor ili ‘lead’ pucao. Tražite savjet ovdje iz vašeg ribolov prijatelja ili hvatati neki pucao iznad i ispod višak težine da sigurno ga cca. jedna 2ft. iznad kuka i eksperimentu. Postavite prekomjernu težinu prije nego vezivanje na udicu!

Najbolji uspjeh je imala u rano proljeće i sredinom do kasne jeseni. Moje najdraže boje za mikro-pijavice su nazvali crno-crvena, Peacock, ili krvi pijavica presnimavanje. Ovaj “letjeti ribolov tehnika” je također na snazi ​​kada se koriste na mladu nimfu uzorak. Dajte joj pokušaj.