Pletena Primarna linija za šaranski ribolov?

Zar se ne sjećate kao klinac, samo izašao u bilo kojem trenutku možete s pregršt večernjih pretraživači biste iskopali, i vrećicu Wheaties biste ušuljao iz vašeg mamine kuhinje? Bila je doista lud kad je otkrio kako biste iskopali joj bukete!

Ako ste imali iskustva sportske aktivnosti ribolov, možda znate mnogo o loveći razne vrste riba. No, ono što znamo o drugim ribama, kao što su bas, gained’t uvijek vrijede za šarana. Čak i nešto tako jednostavno kao što je korištenje ribu iz vode sigurno i bez ikakvih štetnih vašeg ulova, mogao biti drugačiji od onoga što se koristi za. To je razlog zašto je tako važno da otkrijete sve što možete o šarana. Želite li znati točno gdje ih možete naći, najbolji mamac za korištenje, kako se oni razlikuju od ostalih fish.Absorb toliko informacija o šarana kao što možete.

Pronađite dan na kalendaru i planiraju razmotriti dan za apsolutno ništa, ali novih iskustava. Skini posao, ako imate. Pozovi nekoliko prijatelja da vam se pridruže! Napravite strategiju za cijelu radnog dana, punjena akcijama koje su uzbuđeni isprobati.

Ja sam četrdeset tri-godina-prethodnu sada, ali ja još uvijek mogu imati na umu obiteljski odmor na Holden more, od odlaska na dolasku. Spavao sam u stražnjem dijelu naše smeđe Ford karavan, probudio svaki sat i pitao: “Jesmo li ipak?” Ne imajte na umu precizno duljina putovanja, ali ne bih se daleko kad bih rekao da je oko četiri sata doći. Sada 4 sata do mene, kao klinac, bio je kao vječnost.

Za one od vas koji su skeptični cover ležaljke, postoje opcije opcija također. Kao ribolov stolice – brojni ribolov kolica na tržištu danas dvostruko stolice koje ribarska hobisti lako mogao sjediti na dok čeka oko za ribe plivati ​​ili ugristi na njihovom mamac. Volim ribolov šarana i jezera i akumulacije koje ribe sam imati izbor različitih pliva, s čvrsto i zaraslo u prostranu i namjene graditi zbijeni šljunak.

Prvo, moram spomenuti “mrtav-ljevičare” koja podrazumijeva jednostavno pridaje beživotno ribu na metalne žice. Obično ‘trag’ je proizveden od dva soprano kuke pričvršćene na čelične žice, no tu je sve veći nagib koriste samo jednu visokih tonova i te veliki osamljeni kuka. To je zbog smanjenja štete za štuke usta kao i stvaranje unhooking lakše. Trebao bih također reći da koriste polu-barbless i barbless kuke bi unhooking lakše jer lijepo.

Međutim, on se može uhvatiti više od drugog na temelju izbor boja po ribi da određeni radni dan. Kad kupujete za ribolov stolica jednom mora prvo utvrditi što tip stolicu on zahtjevi tj. U idealnom slučaju, što se može pojaviti za prijenosna ribarskog stolicu samo zato što je najvjerojatnije najbolje stolica za ribolov. To nije samo ribolov stolica, to je prijestolje ribolovac je.